Vinterpiknik
Foto og oppskrifter: Line Dammen
Pakk piknikkurven med enkle og gode fristelser og nyt et måltid ute i det fri. Finn din favorittplass og legg din elsk på sesongen og maten som er full av magi!
InteriørMagasinet gir deg deilige oppskrifter du kan ta med på vinterpiknik. Her har vi plukket ut to fristelser.
Landbrød med avocado, bacon og blåmuggost
8 skiver landbrød
8 skiver bacon
1 pk. blåmuggost
2 avocado
3 dl bønnespirer
1 neve ruccola
1 pære
4 ss kremost.
Stek baconet sprøtt og legg til side. Ta skallet av avocadoen og skjær i skiver. Skjær pæren og osten i skiver. Smør så skivene med kremost. Legg på ruccola, avocado, ost, pære, bacon, og bønnespirer og topp med en brødskive.
Sjokoladeboller
15 friske dadler uten stein
2 dl kokosolje
1 dl sterk kaffe
500 g rått kakaopulver
1 ts salt
1,5 ts vaniljesukker
300 g bokhvete.
Kjør dadler, kokosolje og sterk kaffe til en pasta i en foodprocessor. Tilsett resten av ingrediensene og kjør til en saftig deig. Trill kuler av deigen og rull dem gjerne i kokosmasse. Oppbevares i kjøleskap eller fryser.